Wanvertoning kost Hegelsom de wedstrijd.

VVV ’03 1 – Hegelsom 1 3-2

Hegelsom speelde eerste Pinksterdag de uitwedstrijd tegen VVV ’03 op eigen terrein. In de 2e minuut scoorde Ramin Omarkheel uit een voorzet nog de 0-1, maar wat het publiek daarna te zien kreeg van Hegelsom was bar en boos. Blijkbaar is binnen de spelersgroep de ernst van de situatie nog niet duidelijk, want Hegelsom was niet vooruit te branden. VVV ’03 bracht meer en wist wel wat er gedaan moest worden om directe handhaving te bewerkstelligen. Met verzorgd veldspel en inzet zocht men de aanval om snel weer terug in de wedstrijd te komen. In de 13e minuut scoorde VVV ’03 dan ook al de gelijkmaker. Geheel vrijstaand konden hun de bal binnenkoppen. Na iets meer dan een half uur viel, na verdedigend geknoei van Hegelsom, ook de 2-1 voor VVV ’03. Op slag van rust kwam eigenlijk al de genadeklap, de 3-1 voor VVV ’03. De wedstrijd leek gespeeld, want met deze instelling zou Hegelsom de wedstrijd niet meer kunnen doen kantelen. De 2e helft bracht niet veel beters. VVV ’03 hoefden niet meer zo nodig en Hegelsom kon het vandaag niet. In de 82e minuut werd nog een grote kans voor Hegelsom om zeep geholpen. Net voor het einde viel dan nog de 3-2 door een doelpunt van Djen Verkoelen, maar de wedstrijd was al lang gespeeld. Deze uitslag brengt Hegelsom in een lastige situatie. Om de nacompetitie nog te ontlopen moet volgende week de laatste wedstrijd, thuis tegen RKDEV- Arcen gewonnen worden.