Voorzitterswissel VV Hegelsom

Het bestuur van VV Hegelsom heeft Martijn Wismans voorgedragen als nieuwe voorzitter. Wismans (41) is al enkele jaren actief in het bestuur in een PR/Sponsoring-functie. Hij neemt hiermee het stokje over van Ger Stappers, die heeft aangegeven te stoppen als voorzitter. Hiermee komt na 12 jaar een eind aan het voorzitterschap van Stappers. Een belangrijke periode binnen de voetbalclub, waarin onder andere een intensieve samenwerking met korfbalclub Oxalis werd aangegaan en de uitbreiding van het sportcomplex opgestart is. Bij dit laatste blijft Stappers overigens nog actief bij betrokken.

Er zal op gepaste wijze afscheid genomen worden. Meer hierover zal te zijner tijd bekend worden gemaakt. De voorzitterswissel zal officieel worden bekrachtigd tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in het najaar.

Overige bestuurswisselingen

Met het overnemen van het voorzitterschap door Wismans is de PR/Sponsoring functie binnen het bestuur vrij gekomen. Deze zal ingevuld gaan worden door Rob Huijs (26). Bovendien heeft het bestuur besloten het vrijwilligersbeleid binnen de club zo belangrijk te vinden, dat hiervoor een bestuursfunctie is opgesteld. De club heeft Elma Wagemans (39) bereid gevonden zich hiervoor in te gaan zetten.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda