Hegelsom2 – Leunen4

Op deze prachtige zondagmiddag mocht “t twed” op sportpark Wienus aantreden tegen Leunen 4. Nadat we mooi op de foto gezet waren kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft waren de manschappen van trainer Rick nog niet zo scherp, of dit lag aan het Oktoberfest in cafe 69 op zaterdagavond of de biertjes, sterke drank en de kipkorns van het “kindje” kijken bij de aanvoerder op vrijdagavond is nog altijd een raadsel. Ondanks meer balbezit als Leunen stonden we in de rust met 0-1 achter en op een paar kansjes na hadden we nog niet zoveel gecreërd.

De tweede helft (naar de kantine toe) zou een stuk beter verlopen voor Hegelsom 2. Een vrije trap van Ramin aan de zijkant van het veld werd door niemand meer aangeraakt en viel zo bij de 2de paal binnen. Niet veel later maakt Robbert Josten er door een goede assist van Tom Kluskens 2-1 van. Aangezien Leunen nu weer uit hun schulp moest kruipen kregen we steeds meer ruimte op het veld. Dit resulteerde ook in een aantal goede kansen. Na een goede actie van Robbert Josten in de 16 legde hij de bal voor en de inkomende Tom Alaerds kon er 3-1 van maken. Met nog plus minus 20 minuten op de klok had Hegelsom nu een goede voorsprong in handen. Deze werd vlak voor tijd nog even uitgebreid door Luuk Philipsen die randje buitenspel de 4-1 kon binnen tikken nadat de keeper een schot van Rob Huijs niet goed verwerkt had.

Door de resultaten op de andere velden staat Hegelsom 2 nu op de 2de plaats achter Oostrum 3. Volgende week mag Hegelsom 2 aantreden in de 2de ronde van de beker tegen FCV Venlo 5.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda