hegelsom2 beker eerste ronde

De mannen van VV Hegelsom 2 hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. VV Hegelsom 2 werd groepswinnaar in een poule met Venlosche Boys, SV Blerick en SV VOS.

Na de eerdere winst tegen Venlosche Boys (10-2) en het 1-1 gelijkspel tegen Blerick moest er gewonnen worden van SV VOS. Met doelpunten van Luuk Arts, Jasper van Rens, Bob Peeters en Tom Allaerds werd een 4-2 overwinning uit het vuur gesleept, in een aanvankelijk sportieve, later grimmige, wedstrijd.

Met plaatsing voor de tweede ronde van het bekertoernooi zijn de mannen van VV Hegelsom 2, zowel collectief als individueel, uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De doelpunten in het bekertoernooi werden door maar liefst 9 verschillende spelers gemaakt; Luuk Philipsen (3x), Robbert Josten (2x), Ramin Omarkheel (3x), Tom Allaerds (2x), Juul Janssen (1x), Danny van Rens (1x), Jasper van Rens (1x), Luuk Arts (1x) en Bob Peeters (1x). Waarbij de hattrick van Luuk Philipsen, 3 doelpunten binnen 6 minuten, ongetwijfeld tot de snelste ooit in de geschiedenis van VV Hegelsom behoort.

Aanstaande zondag starten de mannen van VV Hegelsom 2 aan de competitie. Om 12.00 uur wordt er op Sportpark Wienes afgetrapt. De tegenstander is dan SV Venray.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda