vch – hegelsom

Math Joosten kon in de wedstrijd geen gebruik maken van Rik Huijs (enkel), Jordi Geurts (hamstring), Mick Vollenberg (ribben) en Jordi Janssen (vakantie) en moest daarom flink gaan schuiven in de opstelling.

Hegelsom begon de wedstrijd slapjes en dat resulteerde in een snelle openingstreffer van VCH door Rekesh Ranjanwan. Na deze treffer werd Hegelsom wakker en nog binnen het half uur stond het alweer naast VCH door een treffer van Liam de Vries. Enkele minuten later was het alweer feest voor Vak-9 en Hegelsom. Ditmaal schoot Guido Kauffeld raak. Hegelsom kreeg voor rust nog een kans op de 1-3, maar de artistieke omhaal van Liam de Vries kon knap gestopt worden door de doelman van VCH.

Een kwartier na rust wist Liam de Vries wel het net te vinden en zo de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Hegelsom gaf weinig weg waardoor doelman Joris Hagens slechts enkele keren hoefde in te grijpen in Boekend. Juul Janssen kreeg nog een goede kans om ook zijn doelpuntje mee te pikken maar wist de bal niet voorbij de keeper te krijgen. Al met al een goede wedstrijd van Hegelsom zeker gezien de afwezigen waardoor Hegelsom zich herstelt na de 0-5 nederlaag van vorige week. Aankomende zondag wacht Neerkandia in eigen huis. Als hier opnieuw een overwinning wordt geboekt kan Hegelsom weer echt aansluiten bij de top van de 5e klasse E.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda