hegelsom – reuver

De rood witten uit Hegelsom zijn er afgelopen zondag niet in geslaagd om de voortreffelijke start van de competitie een goed vervolg te geven. Ondanks de vele supporters en het weer duidelijk aanwezige VAK 9 werd er ruim verloren van Reuver. Opponent Reuver , vorig seizoen nog uitkomende in de vierde klasse troefde Hegelsom op alle fronten af. Tom Vullers , toeval of geen toeval zowaar de nummer 9 van Reuver schoot binnen het ½ uur twee maal raak. Hij kreeg veel te veel ruimte van de verdediging van Hegelsom Eerst rondde hij een aanval die over links begon en uiteindelijk bij hem terecht kwam bekwaam met een droge schuiver af. Na een goed half uur spelen was hij wederom succesvol. Hij nam een hoge voorzet ditmaal vanaf rechts met de borst aan en schoot wonderschoon binnen. Een pracht van een doelpunt. Tussendoor kreeg Guido Kauffeld een goede kopkans op de gelijkmaker maar de keeper van Reuver redde bekwaam. Ook Joey Joosten kreeg na een prachtige aanval een goede schietkans maar zag zijn van richting veranderd schot door diezelfde keeper nog net tot corner verwerkt worden. Met een 0-2 achterstand gingen de rood witten de rust in. Ook na rust kon Hegelsom niet echt een vuist maken al had het Vrouwe Fortuna ook niet op de hand bij enkele hachelijke situaties voor het doel van Reuver. Toen Reuver uiteindelijk in de 66e minuut op 0-3 kwam was het verzet definitief gebroken. Een goed genomen hoekschop werd bij de tweede paal binnen gekopt door Donne van der Weiden. Dat Reuver nog naar 0-5 uitliep was pijnlijk voor Hegelsom en wederom te wijten aan slap verdedigend werk in de achterhoede. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen VCH op het programma een niet te onderschatten tegenstander gelet op de uitslag van vorig seizoen. Mannen er zal scherper begonnen moeten worden aan de wedstrijd en met de steun van VAK 9 in de rug moeten we deze wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen.