hegelsom 1

Hegelsom begon slaperig aan de wedstrijd. Na 30 seconden had Kessel al een 100 procent kans maar deze werd goed gepareerd door Joris Hagens. Hegelsom herstelde zich enigszins en kreeg een kans via een vrije trap, maar Joey Joosten schoot tegen het vangnet. Het beter voetballende Kessel kwam daarna verdiend op 1-0. Niet veel later leek het ook 2-0 te worden maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Hegelsom komt daarna wat meer in de wedstrijd en nog voor rust krijgt Joey Joosten een grote kans uit een voorzet van Juul Janssen, maar deze wordt knap gered door de doelman van Kessel.

thumb_IMG_0719_1024

In de tweede helft was Hegelsom duidelijk anders uit de kleedkamer gekomen. Het niveau van het spel ging omhoog en iedereen was net iets scherper. Na een combinatie dwars door het midden stond Rik Huijs 1 op 1 met de keeper, maar weer zat de keeper er goed bij. In de 61ste minuut kwam Hegelsom verdiend op 1-1. Jordi Geurts weet de bal van 25 meter strak in de kruising te plaatsen. De keeper stond vastgenageld aan de grond. Hegelsom rook bloed en het duel kwam meer tot leven. Dat merkte je ook bij de trainers aan beide kanten. Ze gingen af en toe fel in tegen de scheids en kregen daarom ook beide een waarschuwing. Doordat de scheidsrechter letterlijk bij elke vrije trap en ingooi de tijd stilzette was de wedstrijd in Kessel om half 5 nog bezig. Dat pakte goed uit voor Hegelsom. In de 95ste minuut weet wederom Jordi Geurts via een lob de bal langs de Kesselse doelman te krijgen. Door de later treffer neemt Hegelsom alsnog de 3 punten mee naar huis.

Schermafbeelding 2016-09-04 om 22.43.42