TERUGBLIK CLUBDAG JEUGDVOETBAL

Afgelopen zaterdag 2 juni jl. hebben we weer ons jaarlijks terugkerend clubspektakel georganiseerd binnen de poorten van de enige echte Wienus-arena! En het weer heeft, net als vorig jaar, ook ditmaal perfect meegewerkt; een lekker temperatuurtje, een enkel spatje nattigheid aan het begin, voor het overige droog, later ook nog een zonnetje erbij! Kortom, het was fantastisch!!

Natuurlijk kenden we ook nu weer vele winnaars tijdens de verschillende spel-en sport-onderdelen, maar hoe je het ook wend of keert; de grootste winnaars zijn wij toch uiteindelijk met z’n allen samen geworden. We hebben samen veel lol gehad; enthousiast werd door zowel spelers als begeleiding actief deelgenomen aan de diverse onderdelen! Kortom, we kunnen ook nu weer terugzien op een ontzettend gezellige Clubdag, waarbij de onderlinge banden nog ’s extra werden aangehaald! Het clubgevoel werd nog ’s overduidelijk versterkt!

Natuurlijk vinden we, dat hier ook aandacht moet worden geschonken aan de individuele prestaties van de deelnemers; daarom een kort overzicht van de kampioenen:

Als individuele winnaars kwamen uiteindelijk bovendrijven Stef Janssen (gr. 1), Luke Geerarts (gr. 2), Melle Faber (gr. 3), Stan Vossen (gr 4) en Blake Zegers (gr. 5).

De Penalty-bokalen werden een prooi voor Chiel Teuwsen, Yannick Smits, Fenne Fleuren, Tren Saris en Sem van Houtum, terwijl Cas Seuren werd gekroond tot kampioen bij het jongleren! De marathon kende als glorieuze winnaars Jac Lemmen (gr. 1), Yannick Smits (gr. 2), Raf Verhaeg(gr. 3), Tijn Laumen (gr. 4) en Blake Zegers (gr. 5).

Alle prijswinnaars nogmaals van ganser harte gefeliciteerd met jullie behaalde ereplaatsen! We hopen, dat de prijzen een mooi plaatsje op de schoorsteenmantel of in jullie eigen eregalerij op de slaapkamer hebben gekregen!!

Daarnaast werden er een groot aantal clubrecords verbeterd; de navolgende topprestaties zijn geleverd:

* Bal ver trappen Groep 4 : Stan Vossen 44.20 meter;

* Speedcheck Groep 1 : Chiel Teuwsen 106 punten; Groep 3 : Raf Verhaeg 77 punten;

* 50 meter sprint Groep 2 : Quinn Kleuskens 7,62 sec.;

* Doelschieten speciaal Groep 3 : Wesley van Lin 100 punten (evenaring);

* 50 meter sprint met hindernissen Groep 2 : Luke Geerarts 11.53 sec.;

* Bal ver koppen Groep 3 : Raf Verhaeg 21,30 meter;

* Bal ver inwerpen Groep 3 : Stijn Versteegen 27,40 meter;

* Geplaatst trappen Groep 5 : Jaden Heckathorn 12 punten.

Alle nieuwe recordhouders ook van harte gefeliciteerd met jullie superprestaties!

Tijdens de afsluitende prijsuitreiking kregen verder alle deelnemers hun welverdiende diploma uitgereikt; daarnaast werd iedereen nog getrakteerd op een snoepzakje!

Onze hoffotograaf Ton Sieben heeft de hele dag door kiekjes genomen. In de loop van de komende dagen zullen op onze eigen website heel veel schitterende foto’s verschijnen, dus hou onze site goed in de gaten. Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om deze schone kiekjes te downloaden.

Tot slot uiteraard een dankwoord aan de vele vrijwilligers, die hebben bijgedragen aan de realisatie van dit schitterende clubevenement, dat gewoonweg niet valt weg te denken op onze jaarkalender; dus ….. kijken we alvast reikhalzend uit naar volgend jaar ……..!

• We zijn onderweg! De weergoden zijn ons gunstig gestemd. Wie zien we vanavond tijdens de prijsuitreiking + eindfeest? #tannen
    about 2 weken ago
  • Laatste kans! https://t.co/9cUZBS5kH4