SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN OP BEZOEK

De Spaanse Goedheiligman Sinterklaas zal op zaterdag 2 december a.s., in gezelschap van enkele van zijn allertrouwste Zwarte Pieten, zoals alle jaren te doen gebruikelijk, een bezoekje brengen aan de E-en F-spelers, Mini pupillen én de kinderen van leiding, senioren en dames.

De kinderen van leiding/senioren, F-spelers en Mini Pupillen worden daartoe reeds om uiterlijk 14.00 uur verwacht in de Wienus-kantine op het sportpark. Tot rond de klok van 15.00 / 15.10 uur zal de Sint met hen praten over hun verlanglijstjes en, naar wij vernomen hebben uit welingelichte bronnen, heeft Hij ook een kleinigheid voor deze kinderen meegebracht.

Na een korte pauze dienen onze eigenste E1- / E2- / E3 – spelers om 15.30 uur aanwezig te zijn voor hun gedeelte van de feestelijke Sinterklaasviering.

De Goede Sint zal verschillende kinderen bij zich vragen om over ditjes en datjes te praten. We hebben van de leiders gehoord, dat de spelers diverse mooie voordrachten in petto hebben voor de Sint en zijn Pieten. Ongetwijfeld zullen ook deze kinderen wel een kleinigheid tegemoet kunnen zien van de Goede Sint. Kortom, dat belooft een heel gezellig en feestelijk middagje te gaan worden.

Het einde van het feest zal voor de jeugdspelers (en hun ouders, want die zijn natuurlijk ook van ganser harte welkom!) aangebroken zijn rond de klok van 17.00 uur, waarna eenieder, ongetwijfeld opgewekt en blij, weer naar huis zal gaan!

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina

aa

Twitter VV Hegelsom

fb-logo

Agenda