SCHEIDSRECHTERS IN HET ZONNETJE #scheidsbedankt

De KNVB heeft deze week uitgeroepen tot Week van de Scheidsrechter. Een eerbetoon aan alle vrijwilligers, die zich geheel belangeloos inzetten om de duizenden voetbalwedstrijden, die gedurende een doorsnee weekeinde worden verspeeld in het hele land, in goede banen te leiden.

 

Ook wij als voetbalvereniging Hegelsom zijn blij en tegelijkertijd ook trots op ons eigen arbiter-corps, dat er voor zorgt, dat de thuiswedstrijden binnen de poorten van sportpark Wienus volgens de regels verlopen en tot een goed einde worden gebracht. Vandaar dat we hen langs deze weg willen bedanken voor hun inzet en spreken de hoop uit, dat we nog lang zullen kunnen genieten van hun actieve rol binnen onze vereniging.

Tot slot willen we, bij wijze van algemene oproep, iedereen, die de voetbalsport een warm hart toedraagt en eveneens mogelijk geïnteresseerd is in de uitoefening van het scheidsrechters-“vak”, aanmoedigen om het toch ’s te gaan proberen als leidsman bij voetbalwedstrijden. Zowel op de zaterdagen bij de jeugd als op zondag bij de senioren kunnen we verse krachten heel goed gebruiken. Voor deskundige begeleiding op het scheidsrechterlijke pad wordt uiteraard gezorgd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Rob Zanders en/of Piet Geurts.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • We zijn onderweg! De weergoden zijn ons gunstig gestemd. Wie zien we vanavond tijdens de prijsuitreiking + eindfeest? #tannen
    about 2 weken ago
  • Laatste kans! https://t.co/9cUZBS5kH4
    about 2 weken ago

fb-logo

Agenda