Oostrum 1 – Hegelsom 1 2-2

Een door blessures geplaagd Hegelsom moest in Oostrum aantreden tegen de koploper. De eerste 20 minuten waren gelijkopgaand met over en weer enkele kleine mogelijkheden. In de 22e minuut valt een afvallende bal voor de voeten van Bas Stappers. Hij schiet maar akelings naast de kruising. In de 44e minuut weer een aanval van Hegelsom . Met een goed schot lijkt Bas Stappers Hegelsom op 0-1 voorsprong te zetten, echter was er een goede redding van de doelman van Oostrum en bleef het 0-0. In de tegenaanval een miscommunicatie tussen grensrechter en scheidsrechter waarop de scheids een corner gaf aan Oostrum. Uit die corner scoort Oostrum op slag van rust de 1-0.

In de 2e helft blijft Hegelsom de aanval zoeken en ziet dit in de 47e minuut beloond met een treffer van Bas Stappers. Hij plaatst de bal in een druk strafschopgebied in de verre hoek koeltjes binnen. 1-1. Het kan alle kanten op. Het verschil op de ranglijst is niet te zien in het spel van beiden. In de 66e minuut weer een aanval van Hegelsom wat eindigt met een schot van Floris Lenssen. Helaas geen doelpunt. Dan de 70e minuut een vrije trap voor Oostrum. Met een ferme trap wordt de bal bij de 2e paal neergelegd waar de inlopende aanvaller van Oostrum, door de benen van Hegelsom keeper Joris Hagens, binnenkopt. Teleurstelling groot, maar er zijn nog +/- 20 minuten te spelen om de zaak nog recht te trekken. Oostrum probeerde met name de snelheid van hun buitenspelers te benutten er werd daardoor enkele malen gevaarlijk. In de 80e minuut een verre uittrap van Joris Hagens die net buiten de zestien van Oostrum Guido Kauffeld bereikte. Guido legt breed en Dorian Teensma en die schiet beheerst binnen. 2-2. Deze puntendeling was een terechte uitslag gezien het spelbeeld over 90 minuten.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda