Leunen1 – Hegelsom 1 2 – 0

Het is Hegelsom wederom niet gelukt om te winnen van Leunen. Waar het in de thuiswedstrijd 1-1 werd. Ging Leunen er dit keer met de winst van door.

Op deze prachtige zondagmiddag togen er weer vele Hegelsom supporters richting Leunen. Het was het perfecte voetbal weer. Echter het kurkdroge en zeer hobbelige veld maakte goed voetbal onmogelijk en de ballen maakten soms de gekste sprongen. Het was Hegelsom dat wederom net als afgelopen donderdag in de thuiswedstrijd tegen Meldersloslapjes aan de wedstrijd begon maar vooralsnog had dit geen gevolgen. Aan de kansenverhouding was dat niet af te zien, Hegelsom kreeg zelfs de beste kansen. Via een afstand schot van aanvoerder Rik Huijs en twee afstand schoten van Jordi Janssen hadden de blauw-witte de voorsprong verdiend. Maar het was echter Leunen dat in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong kwam. Een lange pass kwam ongelukkig op de rug van Niek Peeters terecht en belande bij de rechtsbuiten van Leunen. Deze kon vrij gemakkelijk tot de achterlijn door dribbelen en passeerde doelman Joris Hagens met een bekeken schot.

De 2de helft was hetzelfde spelbeeld. Hegelsom met de beste kansen, Leunen dat scoort. Via gevaarlijke voorzetten van links en rechts had Hegelsom zeker de gelijkmaker verdient. Ook waren er voldoende corners waaruit Hegelsom had kunnen scoren maar dat uiteindelijk verzuimde. 10 minuten voor tijd gooide Leunen de wedstrijd definitief op slot. Via een corner kwam de bal in de kluts bij een speler van Leunen terecht die de bal met de hand onder controle kreeg en scoorde. De scheids had dit echter niet waargenomen enkeurde het doelpunt goed. Het verzet van Hegelsom was hiermee definitief gebroken en in de resterende tien minuten kon Hegelsom het tij niet meer keren.

Kort samengevat. Er worden voldoende kansen gecreëerd maar het scorend vermogen wordt gemist. Zondag komt Belfeldia op bezoek en zullen de mannen van Math Joosten het weer opnieuw gaan proberen.

about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago