Kerkdorpenderby:

Op deze doordeweekse donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen Melderslo op het programma.

Onbegrijpelijk was de slappe start van Hegelsom.

In de eerste minuut had dit zo al kunnen resulteren in de 0-1 voor Melderslo, maar deze dot van een kans werd gemist.

In de 5e minuut was de eerste speldenprik van Hegelsom.

Een schot van afstand werd ternauwernood tot hoekschop verwerkt door de doelman van Melderslo.

In de 10e minuut was er wat geklungel in de verdediging van Hegelsom waardoor Stijn Vullings van dichtbij de 0-1 kon binnenschuiven.

Weer 3 minuten later was er een misverstand tussen keeper en verdediger van Hegelsom waarbij de bal weer voor de voeten van Stijn Vullings viel en hij de 0-2 binnenschoot.

Waar zou dit eindigen?

Hierna herstelde Hegelsom zich uitstekend.

Melderslo ging steeds meer achteruit lopen waardoor de mogelijkheden van Hegelsom  vanzelf ontstonden.

In de 20e minuut ging de bal op de stip, naar waarschijnlijk gevaarlijk spel in de zestien van een Melderslo verdediger.

Djen Vercoulen liet dit buitenkansje niet aan zich voorbij gaan en schoot de pingel onberispelijk binnen, 1-2.

Vanaf dat moment was Hegelsom de bovenliggende partij.

Enkele “ halve mogelijkheden” werden helaas voor Hegelsom niet benut.

Rust 1-2.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld, Hegelsom wat meer wilde en een Melderslo wat blijkbaar niet kon?

In de 55e minuut een goede kopkans voor Djen Vercoulen voor Hegelsom, die helaas overging.

Gaandeweg was het wachten op de gelijkmaker daar de beste kansen voor Hegelsom waren.

Melderslo werd eigenlijk niet meer gevaarlijk.

In de 88e minuut werd het dan ook volkomen terecht 2-2.

Een schot van Niek Peeters, namens Hegelsom, kwam via de lat terecht bij Dorian Teensma en die kopte van dichtbij de 2-2 binnen.

Hierna was het nog even billenknijpen voor Hegelsom, maar werd het verdiende punt toch binnengesleept.

about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago