HEGELSOM WINT OOK VAN SVEB

Op deze druilerige zondagmiddag speelde Hegelsom thuis tegen SVEB. Voor SVEB stond er niets meer op het spel, maar voor Hegelsom waren de punten weer belangrijk. Hegelsom trok ten aanval en SVEB bleef loeren op foutjes van Hegelsom om er dan snel uit te kunnen komen. In de 8e minuut de eerste hoekschop voor Hegelsom. Deze belandde op het hoofd van Djen Verkoelen en hij kopte de bal uitstekend binnen. 1-0. Een goede start van Hegelsom, ware het niet dat SVEB bij de eerste de beste uitval al de 1-1 scoorde. Er deden zich mogelijkheden over en weer voor maar de score bleef staan tot de 37e minuut. Het was weer Djen Verkoelen die van grote afstand de bal onder de lat binnenjoeg en de doelman van SVEB kansloos liet. 2-1 Wederom de leiding voor Hegelsom, en dit was tevens de ruststand.

Na de rust ging SVEB iets meer naar voren spelen, maar dit resulteerde niet meteen in kansen. In de 60e minuut een dot van een kans voor SVEB, doch iedereen mist de strakke voorzet. Omstreeks de 75e minuut een uitval van Hegelsom die uitstekend in de korte hoek werd ingeschoten door Damian Linders, 3-1. Wedstrijd beslist? Zeker toen in de 85e minuut Bas Stappers de wedstrijd definitief leek te beslissen. Hij omspeelde de keeper en schoof tot ieders verbazing de bal naast het lege doel. Een minuut later een fout in de verdediging van Hegelsom waardoor SVEB alsnog de 3-2 binnenschoot. Maar in de 90e minuut maakte Mick Vollenberg aan alle twijfel een einde door nog de 4-2 binnen te schieten. Dit werd ook de eindstand waardoor Hegelsom weer 3 belangrijke punten kon toevoegen aan hun puntentotaal.

about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago