Hegelsom op karakter naar winst!

Hegelsom 1 stond vandaag voor de zware opgave om punten proberen te pakken bij TSC’04. In de 3e minuut kreeg Hegelsom al een vrije trap op de punt van de zestien. Bas Stappers schiet de bal uitstekend laag naar de verre hoek waar deze verrassend binnengaat. 0-1 Hegelsom. Gaandeweg de eerste helft een technisch beter TSC, maar Hegelsom loerde op een snelle uitval. TSC creëerde echter weinig en gokte veelal op een lange bal die goed moest vallen. Dit gebeurde niet en daarom gingen de mannen van Hegelsom met een 0-1 stand naar de thee.

De 2e helft was amper 2 minuten oud of er deed zich weer een goede mogelijkheid voor, voor Hegelsom. Een voorzet werd door Mick Vollenberg ingekopt, maar de doelman van TSC bracht redding. In de 53e minuut weer een snelle uitval die werd afgerond met een schot van Bas Stappers. Helaas net naast. TSC begon steeds meer aan te dringen zonder echt gevaarlijk te worden. In de 66e minuut dan toch een strakke kopbal van TSC, maar met een geweldige redding van Joris Hagens houd hij de stand op 0-1. Na een verre uittrap, in de 78e minuut van Joris, is er twijfel in de verdediging van TSC waar Hegelsom goed van profiteert. De bal komt bij Ramin Omarkheel en die schiet met zijn “chocoladebeen” goed binnen, 0-2. Een verrassing hing in de lucht ware het niet dat uit de aftrap meteen de 1-2 gescoord werd door TSC. Op karakter en met veel strijd probeert Hegelsom de punten toch binnen te halen. TSC gaat risico nemen en er komt veel ruimte voor de voorwaartse van Hegelsom. In de 87e minuut dan de nekslag voor TSC. Een snelle uitval brengt de bal van Bas Stappers bij Dorian Teensma, en die tikt van dichtbij de 1-3 binnen. De punten zijn binnen daar TSC het geloof in een goede afloop niet meer ziet zitten. 3 Kostbare maar zeker niet onverdiende punten voor Hegelsom.

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom
  • https://t.co/ax88v4Nrkb
    about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago

fb-logo

Agenda