Hegelsom na rust langs Kwiek Venlo

Hegelsom is erin geslaagd om zondag 19 november op eigen veld de mannen van Kwiek Venlo te verslaan. In een redelijke saaie eerste helft waarin de brilstand werd genoteerd gebeurde vrij weinig, maar na rust werd het verschil gemaakt en scoorde de mannen uit Hegelsom maar liefst 3 keer.

Hegelsom die de wedstrijd als nummer laatst van de competitie begon, met 3 punten achterstand op Kwiek Venlo wilde graag aansluiten bij de middenmoot van de competitie en dus moest er gewonnen worden op eigen veld. In de eerste helft wisten beide ploegen de wedstrijd niet echt te domineren en daar kwamen ook niet echt grote kansen uit voort. Daarom gingen beiden ploegen thee drinken zonder dat er nog een bal in het doel gevallen was. In de tweede helft kwam Hegelsom feller uit de kleedkamer maar wist dit nog niet te benutten. Nadat er enkele wissels plaatsvonden kreeg Hegelsom grotere kansen. Dit resulteerde uiteindelijk in de bevrijdende maar verdiende 1-0. De ingevallen Dorian Teensma schoot de bal achter de doelman van Kwiek Venlo, 1-0. Hegelsom bleef niet stil zitten en parkeerde alles behalve de bus. Ze gingen door en wilde nogmaals scoren. Jordi Geurts die een sterke wedstrijd speelde ging zijn mannetje met enige regelmaat voorbij en testte daarbij de doelman van Kwiek een aantal keer. De 2-0 viel uiteindelijk nog, Guido Kauffeld tekende voor de 2-0 en de wedstrijd was zo goed als gespeeld. Als kers op de taart scoorde de sterk spelende Jordi Geurts de allesbeslissende 3-0. Een cadeau voor zijn sterke wedstrijd maar ook een cadeau voor het team, bij deze virtuele stand ging Hegelsom namelijk Kwiek Venlo op doelsaldo voorbij op de ranglijst. Het bleef uiteindelijk 3-0 waardoor Hegelsom gestegen is naar de 9e plaats met 9 punten. Een extra oppepper voor Vak-9. Eindstand 3-0.