Hegelsom hard onderuit op eigen veld

Waar Hegelsom vorig jaar tegen TSC’04 in de beker nog overtuigend wist te winnen waren ze afgelopen zondag kansloos. In het begin van de wedstrijd waren het vooral corners die voor een beetje actie zorden aan beide kanten. In de 35ste minuut kwam TSC’04 verdient op voorsprong. Dit was ook meteen de ruststand. Na rust was het spelbeeld niet veranderd. Weinig kansen aan beide kanten zorgden voor een wat saaie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Een verdwaalde voorzet van TSC’04 belande in het goal nadat doelman Joris zich verkeek op de bal. Dit was tevens de nekslag voor Hegelsom.N Niet veel later viel de 0-3 en de 0-4. Guido kon de eer nog redden voor Hegelsom maar hij wist een harde voorzet voor de goal niet te verzilveren. Een wedstrijd om snel te vergeten aan de kant van Hegelsom. Aanstaande zondag gaat Hegelsom op bezoek bij EWC. De ploeg uit well staat met 2 punten op de 11de plaats. Hegelsom is de rode lantaarn drager met 1 punt.