Hegelsom en Leunen na matig duel in evenwicht

Op sportpark Wienus in Hegelsom stond Hegelsom tegen Leunen op het programma. In een matig duel vonden beiden ploegen eenmaal het net waardoor de einstand op 1-1 werd bepaald.

De wedstrijd begon niet erg vlot en kwam ook lang niet op gang. Het duurde even voordat er kansen kwamen waardoor het voor de kijker aan de zijlijn niet de leukste wedstrijd van het nog prille seizoen was. In de eerste helft kreeg met name Leunen enkele kansjes, maar de grootste was voor Hegelsom namens Guido Kauffeld. Kauffeld had te laat in de gaten dat hij de bal voor het intikken had waardoor deze aan hem voorbijging. De ruststand werd uiteindelijk niet de brilstand. Leunen zorgde ervoor dat zij met 0-1 de rust in gingen waardoor Hegelsom de tweede helft aan de bak moest. Hegelsom ging in de tweede helft op zoek naar de vroege gelijkmaker zodat het uiteindelijk nog de winst kon boeken. Dit gebeurde ook, het team van Math Joosten kreeg in het begin van de tweede helft een hoekschop toegewezen. De hoekschop werd laag over de grond naar Jordi Janssen getrapt, die bedacht zich geen moment en haalde uit waardoor de bal met een flinke curve in de rechterhoek belandde. 1-1. We hebben hem dit vaker zien doen maar toen vanuit de lucht. Wederom een prima goal van Janssen. Daarna ging het tempo iets omhoog en wilde beide partijen nog winnen. De grootse kansen waren voor Hegelsom, de bal werd een aantal keer van de lijn gehaald waardoor het ging lijken alsof hij er echt niet in wilde. Dit wilde hij ook niet en er had meer in gezeten dan een gelijkspel voor Hegelsom want kansen in de slotfase waren er genoeg. Eindstand 1-1 op sportpark Wienes in Hegelsom tijdens het duel Hegelsom – Leunen.