Hegelsom en Grubbenvorst delen de punten in de onderste regionen.

Hegelsom en GFC’33 oftewel Grubbenvorst hebben afgelopen zondag op Sportpark Wienes de punten gedeeld. Nadat Hegelsom na 40 minuten voetballen met 10 man kwam te staan wist het toch nog een punt te pakken. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Beide elftallen draaien op dit moment onderin mee in de 4e klasse en wilde dus koste wat het koste van elkaar winnen. Hegelsom schoot uit de startblokken en kreeg in de 2e minuut al een penalty toe gewezen. Een idealer scenario voor deze wedstrijd kon niet. Guido Kauffeld mistte maar wist de bal niet in het net te leggen. Een heus penaltyprobleem lijkt het te worden omdat er dit seizoen al vaker een penalty gemist is. Ondanks de gemist penalty ging Hegelsom op zoek naar de 1-0. Deze mocht niet vallen en GFC kwam ook enkele keren voor het doel van Joris Hagens maar wist ook niet te scoren. Aan het einde van de eerst helft nam Bram Cox een bal fout aan en vloerde hij een aanvaller van GFC. Aangezien Bram Cox de laatste man was betekende dit het ontnemen van een scoringskans waar maar één kleur kaart voor staat, ROOD! Hegelsom moest dus 50 minuten gaan voetballen met 10 man. In de tweede helft liet Hegelsom GFC wat meer komen en loerde het op de counter, GFC werd echter niet heel gevaarlijk. Hegelsom kwam er enkele keren uit maar wist dit niet om te zetten in een doelpunt. Aan het eind van de tweede helft schrok iedereen nog even wakker toen een schot dat hoog over leek te gaan op het laatste moment toch nog op de lat belandde. Joris Hagens was al gepasseerd dus pech voor GFC en geluk voor Hegelsom. Beide ploegen kregen in de laatste minuten van de wedstrijd geen grote kansen meer waardoor Hegelsom tevreden kon zijn met het punt ondanks dat het voor de volle buit ging. Eindstand 0-0.