Hegelsom 1 – EWC’46 1: 1-5

Op donderdagavond in deze Engelse weken inhalen tegen EWC uit Well. Na 6 minuten het eerste puntertje van EWC op doel valt mooi maar onnodig binnen. 0-1

Na 12 minuten een hard schot van Hegelsom wat op de doellijn wordt gekeerd met het hoofd door een verdediger van EWC. Hierna nog een schot van Hegelsom wat net over gaat. Dan de 21e minuut, een afgeslagen aanval van Hegelsom, de bal komt bij de spitsen van EWC, en zij komen 2 tegen 1 met verdediger Niek Peeters van Hegelsom. De tegenstander probeert hem op snelheid te passeren, en Niek trekt aan de noodrem. Rood en een vrije trap tegen. Dan gaat het snel. In 3 minuten tijd beslist EWC de wedstrijd door de 0-2 en 0-3 binnen te schieten. Had Hegelsom dan geen kansen? Jawel, maar de aanvallers van Hegelsom waren niet zo slagvaardig dan die van de tegenstander. Vlak voor rust nog een dot van een kans voor Guido Kauffeld die door de keeper van EWC net weggetikt kon worden. Rust 0-3. Dan zou je denken, wedstrijd gespeeld voor Hegelsom. Zuinig uitspelen zonder blessures en kaarten en klaarstomen voor zondag. Hoe dapper ook, ze bleven het proberen met 10 man. Snel valt echter de 0-4. Na 50 minuten dan toch een eretreffer voor Hegelsom door Guido Kauffeld. Hij mocht van dichtbij binnenkoppen. 1-4. Later nog de 1-5 en een kans voor Hegelsom tegen de paal, maar eindstand 1-5. Snel vergeten en hopen dat de blessures mee gaan vallen. Er zullen toch nog wat punten behaald moeten worden voor lijfsbehoud!

about 4 dagen ago
  • WORD SCHEIDSRECHTER! Het seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. De wedstrijden bij zowel de senioren als de… https://t.co/DqIAtxVsAl
    about 4 dagen ago