Gezellige slotdag als seizoensafsluiter.

Gisteren heeft de seizoensafsluiting van VV Hegelsom plaatsgevonden. Na de wedstrijd van het eerste elftal, waarin lijfsbehoud werd afgedwongen, schoven bijna 90 leden aan voor de club-bbq. Een nieuwe traditie is geboren!

Na de bbq werden de jaarlijkse elftal-prijzen uitgereikt. Dit leverde de volgende prijswinnaars op: – Elftal v/h Jaar 2017/2018: HeggaDa1 ‘Leukste team Horst aan de Maas’ (100 bonnen). Zij wonnen met een minimaal verschil van 0.03 punten t.o.v. het J-O19 elftal, dat voor het eerst meedeed in het klassement

 

– Periodetitel 1: J-O19 // Periodetitel 2: Tweede elftal (beide 25 bonnen) – Keeper v/h Jaar 2017/2018: Joris Hagens / Anouk van Rens (15 bonnen). Dit jaar was er voor het eerst sprake van een gedeelde eerste plaats. Tot op 2 cijfers achter de komma nauwkeurig kregen zowel Joris (1e elftal) en Anouk (Dames elftal) 1.69 goals per wedstrijd tegen. – Topscorer v/h Jaar 2017/2018: Willem Voesten. Willem wint wederom de topscorerstitel. Het was tot op de laatste week een spannende strijd met Jarno Tros, totdat Willem besloot er 7 te maken in één week tijd.

Op naar volgend jaar!

Sliders_560_640_q_Epke_01

Hoofdsponsor
InnoVista_Logo
SterSponsors

 

      Innovista

      Hotraco

      Hoeymakers-

      Kellenaers

      Fer van Lin

      Vissers Olie

      VDB Assurantiën

      Marcel Seuren-

      stukadoor

      VDL Parree

Facebook VV Hegelsom

Ga naar onze
Facebook-pagina
Twitter VV Hegelsom

fb-logo

Agenda