CLUBDAG IN AANTOCHT

Op zaterdag 2 juni a.s. vindt binnen de Wienus-poorten weer het jaarlijks terugkerende clubspektakel plaats, waaraan dit jaar wordt deelgenomen door maar liefst 85 Jo15-, Jo13-, Jo11-, Jo9- en Jo7-spelers én natuurlijk een grote groep begeleiders, bestaande uit onze reguliere leiders-groep, oudere jeugdspelers en vele ouders, die zich hiervoor beschikbaar hebben gesteld.

Spelers en leiding worden reeds om 08.00 uur in de vroegte verwacht; na opening en de nodige instructie / uitleg starten we met een spellencircuit en de voorronden van de strijd om de Penaltybokaal.

Na de middagpauze vervolgen we rond de klok van 13.30 uur het programma met een 4 : 4 toernooi en (voor de kleintjes tevens) een flessenvoetbaltoernooi. Vanaf 16.00 uur starten we met de meedogenloze en onverbiddelijke Marathon, waarna de finale Jongleren en de strijd om de Penaltybokaal hun beslag zullen krijgen.

Na een lekkere en natuurlijk enorm voedzame fritesmaaltijd wordt de Clubdag afgesloten met de uitreiking van diploma’s, getuigschriften en diverse prijzen, waarna iedereen uiterlijk rond de klok van 18.30 uur moe maar voldaan huiswaarts zal keren!

Nog effe enkele belangwekkende weetjes:

* Voor een natje en droogje wordt doorlopend gezorgd; met uitzondering van een klein lunchpakketje (in de middagpauze wél voor ieder ’n broodje knak) behoeft niets te worden meegesleept richting sportpark ……..

* ’s Morgens willen we het besloten karakter van een Clubdag huldigen; ouders en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 13.30 uur om het middagprogramma mee te beleven.

Uiteraard wensen wij iedereen een heel plezierige en sportieve dag toe!

• We zijn onderweg! De weergoden zijn ons gunstig gestemd. Wie zien we vanavond tijdens de prijsuitreiking + eindfeest? #tannen
    about 2 weken ago
  • Laatste kans! https://t.co/9cUZBS5kH4