Bekerduel : Hegelsom 1 – Koningslust 1

Afgelopen zondag troffen Hegelsom en Koningslust elkaar in de beker. Beide clubs waren al uitgeschakeld maar door de vriendschap tussen beide clus was er erg naar uitgekeken. Het was Koningslust dat goed uit de startblokken kwam en dat resulteerde ook in de 0-1. Het was pas in de 2de helft dat Hegelsom wat terug kon doen. Niek Peeters zorgde voor de gelijkmaker. Na de gelijkmaker was het Hegelsom dat de betere kansen had maar het doelpunt viel aan de andere kant. Via een droge schuiver onder doelman Joris Hagens wist Koningslust weer op voorsprong te komen. 10 minuten voor tijd kreeg Dorian Teensma een opgelegde kans maar door de bal niet helemaal zuiver te raken rolde de bal naast het doel van Koningslust. Eindstand 1-2. Volgende week start de competitive voor Hegelsom. Dan staat de uitwedstrijd tegen Melderslo op het programma.